Boka städning redan idag!

Boka städning

Hemservice

Carpe Diem kommer till Ditt hem och utför de sysslor som Du som kund är i behov av. Oftast bestämmer vi tillsammans en fast återkommande tid som passar Era behov. Det vanligaste är att vi utför en grundstädning och sedan har Ni som ni sedan kan komplettera med andra tjänster såsom t.ex. strykning eller fönsterputs.

Vi erbjuder självklart storstädning, flyttstädning, fönsterputs och trädgårdsservice men även enklare hantverkssysslor som målning, montering och snickeri.

Pris: 400 kr exkl moms / tim (före RUT-avdrag)

Kontorsstädning

Carpe Diem har stor erfarenhet av kontorsstädning i olika miljöer. Vissa företag har daglig städning, andra ett par gånger i veckan men vi tar även emot mindre uppdrag där behovet av städning begränsas till några få gånger i månaden. För närvarande har vi inte möjlighet att ta emot stora företag som har behov av omfattande städning.

Vi torkar alla fria ytor och golv, dammsuger, tömmer papperskorgar, rengör kök, städar toaletter och självklart lämnar vi det som behövs till återvinning. Vi anpassar oss utifrån varje företags specifika behov och verksamhet.

Kunden står för förbrukningsmaterial och städutrustning för kontorsstädning. Carpe Diem kan ombesörja inköp och leverans av detta.

Pris: 400 kr exkl moms / tim (före RUT-avdrag)

Fönsterputs

Carpe Diem använder sig av professionella fönsterputsare med stor erfarenhet av olika slag fönster allt från hem till kontorslokaler. Priset sätts utifrån antalet fönster, storlek, typ av fönster och hur tillgängliga fönstren är.

Storstädning

Carpe Diem erbjuder storstädning till våra privata och företagskunder. I storstädningen ingår allt som behövs för att Ert hem eller kontor skall kännas som nytt. Vi går noggrant igenom varje rum, torkar alla ytor – högt som lågt, dammar och dammarsuger alla textiler, våttorkar alla golv. Vi utför även andra önskemål som våra kunder har. För att underlätta arbetet och för att nå bästa resultat så behöver våra kunder plocka undan disk, kläder andra saker som ligger löst i huset.

Pris: 400 kr exkl moms / tim (före RUT-avdrag)

Flyttstädning

Carpe Diem utför flyttstädning av bostäder och mindre kontor. Flyttstädningen omfattar:

Rengöring av alla ytor t.ex. golvlister, dörrar, belysning mm
Rengöring av alla golv, kakelväggar mm
Rengöring av förvaring såsom garderober, skåp, lådor mm
Rengöring av alla vitvaror in- och utvändigt såsom ugn, tvättmaskin, kylskåp, diskmaskin mm
Rengöring under badkar, golvbrunnar, vissa ventiler och köksfläkt

Förutsättningen för att utföra en lyckad flyttstädning är att kunden har tömt lägenheten på tillhörigheter och att kyl och frys är avfrostad innan städningen påbörjas.

Notera att fönsterputs och städningar av biytor måste beställas som tillägg.

Pris: 400 kr exkl moms / tim (före RUT-avdrag)

Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi har bra utbildad personal och effektiva städmetoder.

Kvalitet till bra pris

Vår strävan är att erbjuda våra kunder en bekymmersfri städservice av högsta kvalitet till rimliga priser.

RUT - avdrag

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per år.

Avbokning av städtid

Kunden är skyldig att informera Cdiem AB om avbokning av städtid senast kl 17:00 dagen före städningen. Om avbokning ske efter kl 17:00 eller städning kan inte göras (avbokning utan informera Cdiem AB), kund kommer att debiteras 50% pris av den beställda tjänsten.

VÅRA KUNDER