Våra tjänster

Hemservice

 

Carpe Diem kommer till Ditt hem och utför de sysslor som Du som kund är i behov av. Oftast bestämmer vi tillsammans en fast återkommande tid som passar Era behov. Det vanligaste är att vi utför en grundstädning och sedan har Ni som ni sedan kan komplettera med andra tjänster såsom t.ex. strykning eller fönsterputs.

 

Vi erbjuder självklart storstädning, flyttstädning, fönsterputs och trädgårdsservice men även enklare hantverkssysslor som målning, montering och snickeri.

Carpe Diem erbjuder barnpassning såsom hämtning på dagis, oftast på regelbunden basis men även enstaka uppdrag. För att säkerställa att personkemin fungerar i barnpassningsuppdragen så börjar vi alltid med ett möte där barnen, föräldrarna och vår personal träffas noggrann genomgång.

För mer information kontakta oss på info@cdiem.se eller 073-554 33 10.

 

Kontorsstädning

Carpe Diem har stor erfarenhet av kontorsstädning i olika miljöer.  Vissa företag har daglig städning, andra ett par gånger i veckan men vi tar även emot mindre uppdrag där behovet av städning begränsas till några få gånger i månaden. För närvarande har vi inte möjlighet att ta emot stora företag som har behov av omfattande städning.

 

Vi torkar alla fria ytor och golv, dammsuger, tömmer papperskorgar, rengör kök, städar toaletter och självklart lämnar vi det som behövs till återvinning. Vi anpassar oss utifrån varje företags specifika behov och verksamhet.

 

Kunden står för förbrukningsmaterial och städutrustning för kontorsstädning. Carpe Diem kan ombesörja inköp och leverans av detta.

 

För mer information kontakta oss på info@cdiem.se eller 073-554 33 10.

 

Fönsterputs

Carpe Diem använder sig av professionella fönsterputsare med stor erfarenhet av olika slag fönster allt från hem till kontorslokaler. Priset sätts utifrån antalet fönster, storlek, typ av fönster och hur tillgängliga fönstren är.

För mer information kontakta oss på info@cdiem.se eller 073-554 33 10.

 

Storstädning

Carpe Diem erbjuder storstädning till våra privata och företagskunder. I storstädningen ingår allt som behövs för att Ert hem eller kontor skall kännas som nytt. Vi går noggrant igenom varje rum, torkar alla ytor - högt som lågt, dammar och dammarsuger alla textiler, våttorkar alla golv. Vi utför även andra önskemål som våra kunder har. För att underlätta arbetet och för att nå bästa resultat så behöver våra kunder plocka undan disk, kläder andra saker som ligger löst i huset.

 

För mer information kontakta oss på info@cdiem.se eller 073-554 33 10.

 

Flyttstädning

Carpe Diem utför flyttstädning av bostäder och mindre kontor. Flyttstädningen omfattar:

 

  • Rengöring av alla ytor t.ex. golvlister, dörrar, belysning mm
  • Rengöring av alla golv, kakelväggar mm
  • Rengöring av förvaring såsom garderober, skåp, lådor mm
  • Rengöring av alla vitvaror in- och utvändigt såsom ugn, tvättmaskin, kylskåp, diskmaskin mm
  • Rengöring under badkar, golvbrunnar, vissa ventiler och köksfläkt

 

Förutsättningen för att utföra en lyckad flyttstädning är att kunden har tömt lägenheten på tillhörigheter och att kyl och frys är avfrostad innan städningen påbörjas.

Notera att fönsterputs och städningar av biytor måste beställas som tillägg.

För mer information kontakta oss på info@cdiem.se eller 073-554 33 10.

 

Trädgårdsservice

Har du ont om tid? Carpe Diem kan hjälpa dig med att ta hand om din trädgård, antingen löpande eller genom punktinsatser. Vi kan utföra ogräsrensning, krattning, vattning av blommor, gräsklippning, klippning av häckar. Vi kan åta oss att åka till soptippen med trädgårdssavfall och annat.

 

Är du trött på att be grannen om hjälp? Vi hjälper Dig gärna när du är på semester med att ta hand om vattning av blommor och gräsklippning!

 

För mer information kontakta oss på info@cdiem.seeller 073-554 33 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'